Допоможемо київським воїнам та їхнім родинам!

Допоможемо київським воїнам та їхнім родинам!

2 грудня 2014

Брати і сестри!

Десятки київських свободівців зараз зі зброєю в руках очищають українську землю від московської нечести. Щодня наші побратими виконують військові задачі й ризикують своїм життям, а ще вчора вони були поряд із нами на Революції гідності.

Для їх підтримки створено картковий рахунок. Усі кошти буде використано для закупівлі амуніції свободівцям Києва, які служать у батальйонах "Донбас", "Артемівськ", "Київ", "Дніпро" та в инших військових формуваннях. Також маємо допомогти родинам наших побратимів, які на час війни залишились без годувальників. Номер картки "Приват Банку": 5168 7420 6961 1204 (Андрій Бардис). Додаткова інформація: 099-446-22-61.

Також закликаємо добровольців вступати до спецпідрозділу "Січ", створеного для боротьби з московськими терористами на сході України. Телефони мобілізаційного штабу (працюють з 8:00 до 22:00): 050-629-14-07; 097-720-55-47; 093-492-54-10.

Прес-служба Київської міської організації ВО "Свобода"