Свободівці Самбірщини передали автомобілі для батальйону "Січ" та 703-го інженерно-саперного полку

Свободівці Самбірщини передали автомобілі на війну
2 серпня 2015

У місті Самбір біля собору Покрови Пресвятої Богородиці 2 серпня 2015 року свободівці освятили та відправили на передову для добровольчого батальйону "Січ" та 703-го інженерно-саперного полку два вантажно-пасажирські автомобілі "УАЗ" і "Фіат". Голова Самбірської організації ВО "Свобода" Степан Сюшко розповів: "Автомобілі за власні кошти придбали місцеві підприємці, члени волонтерської організації "Легіону Свободи" Андрій Куйдич, Юрій Лешкович та Андрій Мандзяк. 3 серпня Юрій Лешкович та Андрій Мандзяк доправлять автомобілі на фронт". Окрім автомобілів, свободівці спільно з місцевими мешканцями доставлять українським військовим на передову лінію оборони маскувальні сітки та продукти харчування. "Ми й надалі будемо працювати заради наших воїнів – доставлятимемо те, що вкрай необхідне бійцям для захисту України від проросійських терористичних формувань", – наголосив Степан Сюшко. Нагадаємо, що півтора місяця тому свободівці Самбірщини передали для потреб війкових на передову автомобіль "Фольксваґен".

Прес-служба Львівської обласної організації ВО "Свобода"