Зусиллями громади і свободівців "Бучанське межигір'я" повернуто громаді

Зусиллями громади і свободівців "Бучанське межигір'я" повернуто громаді

ВО "Свобода"
29 липня 2015

Кілька років тому за сприяння міського голови Бучі Анатолія Федорука та міської ради, підконтрольної "Партії регіонів", ця земля була незаконно переведена у житловий фонд. Завдяки кільком шахрайським схемам 15 га реліктового соснового лісу у передмісті столиці стали власністю Ігоря Калєтніка.

Показово, що на початковому етапі "дерибану" бучанського лісу лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко теж отримав кілька ділянок реліктового лісу. Проте невдовзі він продав свою частку Калєтніку.

Нарешті після довгої судової тяганини ВСУ ухвалив справедливе рішення і повернув ліс громаді Бучі. До пікетування засідання суду й участи в процесі разом із численною громадою долучились і свободівці. Серед присутніх були націоналісти з Києво-Святошинського району, голова Київської обласної організації ВО "Свобода", народний депутат України VII скликання Ігор Сабій та Ігор Мірошниченко.

ВО "Свобода" єдина в Україні ідеологічна партія, яка послідовно і цілеспрямовано відстоює інтереси співвітчизників. За нашим переконанням лише через сильні та самостійні місцеві громади ми зможемо подолати кризу та досягти процвітання, на яке наш народ заслуговує, як і решта европейських націй. Заради цього стоять наші побратими під кулями на російсько-українському фронті і заради цього ми проводимо пікети. Маємо змусити недолугу владу не забувати обіцянок, які вони давали перед тим, як отримати владу.

Прес-служба Всеукраїнського об'єднання "Свобода"