У Харкові впали ще 2 пам'ятники катам українського народу

У Харкові впали ще 2 пам'ятники катам українського народу

Ленінопад
31 січня 2015

У Харкові проти ночі 31 січня було повалено 2 пам'ятника совєцьким тиранам. Українські патріоти в районі Залютіного повалили черговий бовван Лєніна. Трохи пізніше в парку біля БК "Металіст" упав бронзовий пам'ятник большевику Павлу Постишеву – одному з організаторів Голодомору в Україні.

"Лєнінопад – це голос народу, який утомився чекати на зміни та сам обирає своє майбутнє. Україна не може існувати там, де прославляють тиранів та катів українського народу. Ми маємо відновити історичну справедливість та звільнити постаменти для справжніх героїв, які ціною власного життя виборювали для нас право мати власну державу! Тому "Свобода" завжди вітає повалення та знищення комуністичних символів та об'єктів поклоніння тиранам. Ми послідовно виступаємо за тотальну декомунізацію українських міст", - наголосив очільник Харківської обласної організації ВО "Свобода" Ігор Швайка.

Прес-служба Харківської обласної організації ВО "Свобода"