За ініціятиви свободівців Млинівська районна рада виділила 100 тисяч гривень на допомогу сім'ям учасників АТО

Гроші
27 січня 2015

27 січня 2014 року під час розгляду проекту бю'джету Млинівського району на позачергової сесії районної ради, за ініціятиви фракції ВО "Свобода", на потреби сімей бійців АТО буде виділено 100 тисяч гривень.

Під час розгляду проекту б'юджету району на 2015 рік головою фракції Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Василем Лащуком була внесена пропозиція виділити сто тисяч гривень для жінок та дітей учасників війни на сході України, після чого пропозицію одностайно підтримав увесь депутатський корпус.

"Знаходячись тут, далеко від війни із російськими окупантами, ми повинні турбуватися та підтримувати сім'ї тих героїв, що дають нещадну відсіч так званим сепаратистам, хоча всім нам добре відомо, що вже давно під виглядом місцевих сепаратистів воюють регулярні війська російської армії, "кадирівські" та "казачі" найманці. Окрім того, нам необхідно також допомагати і бійцям, адже разом, фронт та тил – ми здатні перемогти будь-якого ворога", — зазначив під час свого виступу на сесії районної ради, голова фракції ВО "Свобода" Василь Лащук.

Прес-служба Рівненської обласної організації ВО "Свобода"